måndag 5 december 2011

Käre tomte...


.... i år önskar jag mig en blender ifrån Kitchen Aid! Svart som natten ska den va'! Sen blir det smarriga och nyttiga smoothies till familjen var och varannan dag!

4 kommentarer:

 1. God fortsättning! Hoppas att tomten var snäll mot dig och uppfyllde dina önskningar :-) En sådan blender har jag suktat efter ett tag, måste slå till snart så att vi kan göra smoothies igen här hemma då vår gamla är trasig (den började läcka över alla närliggande väggar vilket blev en ganska kladdig historia...)!

  Har du haft en skön jul och ledighet? Och snart är även detta året till ända, crazy ;-)

  Ha en skön avslutning på 2011, stor kram!!!

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år Malin!!! Hoppas att du har haft sköna dagar, är du tillbaka på jobbet igen efter jul- och nyårsledighet? Jag börjar jobba nästa måndag, började dock jobbet efter en lång föräldraledighet med att begära semester, man måste ju mjukstarta litegrann ;-)

  Tack för din kommentar, KBT är nog väldigt effektivt mot återkommande panikångest. Jag har gått i KBT tidigare, dels för att arbeta bort en fobi (otroligt effektivt) och dels under perioder när jag mått dåligt så jag vet verkligen att det funkar bra! Hoppas att jag slipper fel attacker, skall fokusera på rätt saker det här året och försöka varva ner litegrann. Lättare sagt än gjort förstås men ingenting är ju omöjligt :-)

  Ha det så bra och tack för dina kommentarer, alltid lika välkomna!!!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Nu tycker jag att det är lite tunt mellan inläggen! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. God morgon Malin, vet ju inte om du kikar in här någon gång men jag skriver ändå och hoppas på det bästa :-)

  Hoppas att ni alla blev friska till slut efter er seglivade influensaperiod, fy vad jobbigt!!! Den här vintern har varit tuff, många som varit sjuka länge och haft allvarliga symtom också...

  Är du igång med träningen igen, du började väl klättra på väggarna där i slutet på januari om jag inte minns fel??? Jag har fryst mitt kort en månad till men sedan vill jag verkligen komma igång med träningen, hade ju bara tränat några veckor när jag fick sluta pga operationen men nu så, framåt slutet på april då kommer jag igen med full styrka :-)

  Hoppas att du och familjen mår bra allihop och njuter av ljuset och vårvärmen som börjar smyga sig på (ja, kanske inte idag då, här är det ruggigt med gråmulen himmel så det lär det ju vara hos er också), våren är väldigt välkommen tycker jag!!!

  Ha en skön lördag och stor kram till dig!!!

  SvaraRadera